Bezoek de stand van Condair op 27 en 28 mei 2015 op Evoluon Eindhoven

Voor het eerst wordt er een professionele vakbeurs georganiseerd voor de museum branche in Nederland en Vlaanderen. Het opzetten, bouwen, onderhouden, inrichten, beveiliging, marketing e.d. van een museum is een gespecialiseerd vak. In Nederland en Vlaanderen zijn meer dan 2000 musea. Inclusief vrijwilligers werken er ruim 25.000 mensen. En de omzet, inclusief subsidies, wordt geschat op ruim 2 miljard. 

Kortom de museumwereld is een echte volwassen branche. De MUSEUM VAKDAGEN wordt het jaarlijks platform voor deze branche. Vraag en aanbod komen hier bij elkaar. Op de MUSEUM VAKDAGEN Kom je als exposant rechtstreeks en persoonlijk in contact de eind beslisser. 

De eerste editie van de MUSEUM VAKDAGEN wordt georganiseerd op woensdag 27 en donderdag 28 mei in Evoluon te Eindhoven. Dit retro-futuristische ontwerp van Louis Kalff en Leo de Bever leent zich perfect voor de doelgroep. Het Evoluon ligt vrij centraal voor de Nederlandse en Vlaamse bezoekers, beschikt over voldoende gratis parkeerplaatsen en prima horeca voorzieningen. De beurs is op beide dagen geopend van 10.00 tot 17.00 uur. 

De MUSEUM VAKDAGEN is meer dan een vakbeurs. Op de beursvloer worden een groot aantal interessante inloop lezingen gehouden. En is tevens worden er workshops gegeven en zijn er demonstraties te zien. De exposanten kunnen een bijdrage leveren aan de inloop lezingen. 

De reclamecampagne rond de MUSEUM VAKDAGEN wordt groots aangepakt. Alle musea in Nederland en Vlaanderen worden persoonlijk uitgenodigd. Of het nu gaat om het Rijksmuseum te Amsterdam of het kleinste museum in België te Melle eenieder in deze branche ontvangt een gratis uitnodiging. Ook de exposanten ontvangen een onbeperkt aantal relatie-kaarten. 

Locatie:
Evoluon
Noord Brabantlaan 1A
5652 LA Eindhoven 

Terug naar het nieuwsoverzicht 

Ander nieuws: