DRAABE HighPur hogedruksysteem

Met een werkdruk van minimaal 75 bar zorgt het frequentiegestuurde hogedruksysteem HighPur voor een pulserende hydraulische flow die op zijn beurt zorgt voor een microfijne en volledig druppelvrije verstuiving van het gezuiverde water. In vergelijking met andere bevochtigingstechnologieën (zoals perslucht, stoom, ultrasoon) ontstaat er slechts een fractie van de energiekosten. Het HighPur hogedruksysteem is ook volledig ondergebracht in een mobiele container die tijdens onderhoud eenvoudig wordt vervangen.

Elk HighPur systeem wordt elke 6 maanden vervangen door een volledig onderhouden en gedesinfecteerde container als onderdeel van het DRAABE Full-service onderhoudscontract. Alle kosten voor hygiëne-inspecties, desinfecteren, vervangende onderdelen of storingen zijn opgenomen in het full-service onderhoudscontract. Daarnaast worden technische verbeteringen en updates automatisch geïnstalleerd zodat elk HighPur systeem met u meegroeit en nooit veroudert.

HighPur container
System schematic for water treatment and air humidification

Speciale HighPur functies:

UV-C sterilisatie, bewaakt voor effectiviteit

Aanvullende hygiënefuncties garanderen de volledige sterilisatie van het aangevoerde water door middel van een intensieve UV-C bestraling in speciaal ontworpen DRAABE bioreactoren.

100% effectief
Maximale efficiëntie: Door het ontwerp van het systeem is gewaarborgd dat 100% van het aangevoerde water in de omgevingslucht in de ruimte wordt vrijgegeven door de zuiver water verstuiver.

Elektronische veiligheidscontrole
De centrale systeembesturing garandeer maximale betrouwbaarheid bij de bediening en de prestaties met een groot aantal permanente interne controles.

De voordelen in één oogopslag:

  • Zeer energiezuinig - Een frequentiecontroller regelt het geleverde vermogen van de pomp op elk moment bij tot de momenteel benodigde bevochtiging. Hierdoor worden grondstoffen bespaard en ontstaan lagere operationele kosten in vergelijking met andere technologieën.

  • 100% hygiënisch - De cyclische vervanging van het water elimineert het gevaar voor besmetting door stilstand wanneer gedurende een langere periode geen bevochtiging nodig is.

  • Full-service pakket met levenslange garantie, automatische updates en altijd 100% hygiëne en topprestaties. Voor de gebruiker onderhoudsvrij door regelmatige vervanging van de container.

  • VDI-gecertificeerd - DRAABE Pur systemen zijn gecertificeerd volgens de VDI richtlijn 6022 blad 6 en voldoen daarmee aan de huidige normen voor de nieuwste stand van de technologie.

Heeft u vragen over het DRAABE HighPur hogedruk systeem? 

Wij helpen u graag

Klik hier!