MLP RO: Hoge druk - gezuiverd water

Het MLP RO pakket bestaat uit de unit voor omgekeerde osmose en de hogedrukpomp en is ondergebracht in een enkel, ruimtebesparend systeem. De unit is compatibel met alle ML producten. Modules van verschillende afzonderlijke omvang kunnen worden geïntegreerd voor het benodigde bevochtigingsvolume en zelfs voor omvangrijke systemen is slechts een enkele installatie nodig. Vanzelfsprekend zijn de systemen indien nodig ook leverbaar zonder omgekeerde osmose.

De MLP RO is leverbaar in seriemodellen voor 100 kg, 265 kg, 440 kg en 750 kg zuiver water per uur. De individuele modellen kunnen flexibel worden uitgebreid en kunnen volgens opgave van de klant worden gekoppeld tot een totale capaciteit van 10.000 kg per uur.


MLP RO front

Vooraanzicht met bediening

Video MLP RO

De voordelen in één oogopslag:

  • Hoge druk en kwaliteit - de hogedrukpomp is gemaakt van RVS van hoge kwaliteit. Omdat er gebruik wordt gemaakt van waterhydraulica is het systeem volledig olievrij. Hierdoor wordt bespaard op onderhoudswerkzaamheden en wordt bovendien de levensduur verlengd. Wij garanderen 8.000 onderhoudsvrije bedrijfsuren voor de hogedrukpompen in de eerste twee jaar.

  • Kristalhelder water - de unit voor omgekeerde osmose in de MLP RO verwijdert alle mineralen uit het aangevoerde water voor een probleemloze en hygiënische verstuiving. De poriën in de gebruikte membranen zijn zo fijn dat 95 - 98% van alle mineralen en bacteriën kunnen worden uitgefilterd.

Heeft u vragen over de MLP RO?

Wij helpen u graag

Klik hier!

ML waterbehandeling en hogedrukpomp

Condair ML Princess

Deze hogedruk luchtbevochtiging units van Condair kunnen vrijhangend in de productieruimte worden o...

Lees meer

Condair ML Solo

Hogedruk ruimtebevochtiging, de Condair Solo is een kleine vernevelingsunit voor wandmontage ten be...

Lees meer

Condair ML Flex

Hogedruk ruimtebevochtiging Condair ML Flex is met name geschikt voor het bevochtigen van grote pro...

Lees meer

Condair Systems MLP

De hogedruk ruimtebevochtiging van de Condair MLP maakt de stap naar ruimtebevochtiging voor uw pro...

Lees meer