Header Adviseurs

Luchtbevochtiging en luchtontvochtiging support voor adviseurs

Bent u als adviseur op zoek naar ondersteuning bij het kiezen van de juiste luchtbevochtigings- en/of luchtontvochtigingsoplossing voor uw opdrachtgever?

Wij staan klaar om uw wensen te horen met betrekking tot investeringskosten, energieverbruik, onderhoudskosten, hygiëne en comfort. Op basis hiervan bespreken wij met u de verschillende mogelijkheden, inclusief de bijbehorende investerings- en variabele kosten.

Deze informatie vatten we samen in een overzichtelijk voorstel, dat we indien gewenst volledig turn-key voor u kunnen verzorgen.


Liever contact met een expert?


Support bij advies luchtbevochtiging / ontvochtiging

Graag horen wij de wensen van u of uw opdrachtgever t.a.v. investeringskosten, energieverbruik, onderhoudskosten, hygiëne en comfort. Op basis hiervan bespreken wij met u de mogelijkheden met de daarbij behorende investerings- en variable kosten. Dit vatten wij samen in een overzichtelijk voorstel, wat u eenvoudig met uw opdrachtgever kunt bespreken.

Besteksomschrijvingen bevochtiging / luchtontvochtiging

Wij kunnen u behulpzaam zijn bij het formuleren van bestekteksten om daarmee uw advies voor de bevochtiging / ontvochtiging zo helder mogelijk over te brengen op de partijen die inschrijven op een project van uw opdrachtgever. Zo bent u en uw opdrachtgever verzekerd dat de gewenste bevochtiging / ontvochtiging oplossing ook daadwerkelijk wordt gerealiseerd.

Begeleiding bij aanbesteding en uitvoering bevochtiging / ontvochtiging

Tijdens de aanbesteding en uitvoering houden wij u op de hoogte van de ontwikkelingen en eventuele wijzigingen die betrokken partijen hebben geïnitieerd. Zo zorgen wij er samen met u voor dat uw opdrachtgever na de de inbedrijfstelling zorgeloos en met het hoogst mogelijke gebruiksgemak van zijn bevochtiging / ontvochtiging installatie kan profiteren. 


Voordelen van Condair:

  • Vrijblijvend support bij advisering van luchtbevochtiging / luchtontvochtiging
  • Beschikbare bestekteksten en beschrijvingen
  • Open communicatie tijdens aanbesteding en uitvoering
  • Montage, inbedrijfstelling, onderhoud en storingsdienst (24/7) met eigen medewerkers

Misschien bent u ook geïnteresseerd in...