Stof in huis en allergieën

Huisstof is wereldwijd de allergrootste trigger voor allergieën. Iedereen die allergisch is voor huisstof reageert op mijtcomponenten of dierlijke allergenen met klachten zoals niezen, oogirritaties of astma.

Klik hier voor meer informatie

Luchtbevochtiging voor het immuunsysteem

Het immuunsysteem is het biologische afweersysteem dat het lichaam beschermt tegen pathogene micro-organismen zoals virussen, bacteriën en schimmels, fijnstof en andere agressieve stoffen.

Klik hier voor meer informatie

Luchtbevochtiging voor uw huid en ogen

Droogte treft vooral de ogen, huid en slijmvliezen. Het veroorzaakt klachten zoals brandende ogen, knipperen, wazig zien, jeuk op de huid, eczeem tegen droge huid, bloedneuzen en droge hoest.

Klik hier voor meer informatie

Luchtbevochtiging tegen verspreiding van bacteriën

Ziekten worden overgedragen door verschillende pathogene micro-organismen - vooral virussen, bacteriën en schimmels. Bacteriën kunnen zichzelf reproduceren. Virussen, zoals het voortdurend veranderende influenzavirus dat de echte griep veroorzaakt, vereisen een gastheer voor reproductie. In het proces vernietigen ze de cellen van laatstgenoemde.

Klik hier voor meer informatie

Studie toont aan dat vochtigheid het griepvirus in de lucht beperkt

Studies laten zien dat luchtbevochtiging tussen de 40-60% het griepvirus in de lucht beperkt.

Klik hier voor meer informatie

Verbeteren van de gezondheid door de juiste luchtvochtigheid

Een juiste luchtvochtigheid binnenshuis zal de verspreiding van infecties, griepepidemieën en aandoeningen van de luchtwegen voorkomen.

Klik hier voor meer informatie

Is luchtbevochtiging binnen belangrijk? Waarom heb ik luchtbevochtiging nodig?

Door te droge lucht voelen mensen zich binnen niet behaaglijk. Waarom is dat? Men voelt zich moe, heeft problemen met slapen, hoofdpijn of andere ongemakken. Maar niet enkel lichamelijke ongemakken worden beïnvloedt, ook de materialen om u heen hebben balans nodig in luchtvochtigheid.

Klik hier voor meer informatie

Toepassingen voor luchtbevochtiging: