Header Installateurs

Luchtbevochtiging en luchtontvochtiging voor installateurs

Bent u een installateur en op zoek naar een partner voor luchtbevochtiging en/of luchtontvochtiging?

Als installateur staat u voor tal van uitdagingen met betrekking tot diverse producten, installaties en toepassingen. Het is dan geruststellend om te kunnen vertrouwen op gespecialiseerde partners. Condair is dé specialist op het gebied van luchtvochtigheid en onderscheidt zich als enige producent in de markt door alle bevochtigingstechnologieën intern te ontwikkelen, te produceren en te onderhouden met een team van ervaren technici.

Hierdoor kunnen wij u volledig ondersteunen bij het uitwerken en implementeren van bevochtigings- en ontvochtigingsoplossingen. Het montageteam en de servicedienst van Condair staan klaar om u te assisteren of zelfs de volledige verantwoordelijkheid te nemen voor de installatie, montage en inbedrijfstelling van de producten of installaties. Op deze manier kunt u er zeker van zijn dat de bevochtigings- en/of ontvochtigingsoplossingen hygiënisch, energiezuinig en volledig naar wens functioneren, waardoor uw opdrachtgever nog meer tevreden zal zijn over uw werkzaamheden.


Liever contact met een expert?


Assistentie bij of turn-key realiseren van luchtbevochtiging / ontvochtiging systeem

U kunt bij ons terecht voor assistentie bij bevochtiging en/of ontvochtiging systemen of voor zelfs het volledig turn-key ontwerpen, installeren, monteren en inbedrijfstellen van deze systemen. Als specialist kunnen we u zo veel zorgen uit handen nemen en kunt u zich volledig concentreren op uw kernactiviteiten. 

Team van experts

 Ons team van engineers, account managers, service coördinatoren, technici en projectleiders staan klaar voor u om antwoord te geven en informatie te verstrekken over alle mogelijke zaken over luchtbevochtiging / luchtontvochtiging producten en toepassingen waarmee u in aanraking komt.

Technische support 24/7

Als enige producent en leverancier van luchtbevochtiging en luchtontvochtiging hebben wij een 24/7 service dienst bestaande uit eigen gekwalificeerde specialisten voor u paraat staan, zodat ook u uw opdrachtgever ten alle tijden van dienst kan zijn.


Voordelen van Condair:

  • Advies en ondersteuning bij het ontwerpen van bevochtiging / ontvochtiging systemen
  • Assistentie bij of het turn-key realiseren van bevochtiging / ontvochtiging systemen
  • Meer dan 40 jaar ervaring
  • Turn-key oplossingen mogelijk
  • Kopen of huren voor korte en lange termijn

Misschien bent u ook geïnteresseerd in...