Header Gebouweigenaren

Luchtbevochtiging en luchtontvochtiging voor gebouweigenaren en/of facility managers

Bent u een gebouweigenaar of facility manager op zoek naar luchtbevochtiging en/of luchtontvochtiging oplossingen?

Condair staat klaar om u te adviseren over de juiste oplossing voor uw specifieke toepassing en behoeften. Als toonaangevend specialist op het gebied van luchtvochtigheid beschikt Condair als enige producent in de markt over alle bevochtigingstechnologieën, die intern zijn ontwikkeld en geproduceerd. Hierdoor kunnen wij u objectief adviseren en de beste oplossing voor u vinden.

Zodra we samen tot een beslissing zijn gekomen, zorgt het toegewijde montage- en serviceteam van Condair ervoor dat de gekozen oplossing professioneel wordt geïnstalleerd, ingesteld en operationeel wordt gemaakt. Op deze manier kunt u erop vertrouwen dat uw bevochtigings- en/of ontvochtigingsoplossing hygiënisch, energiezuinig en volledig naar uw wens functioneert.


Liever contact met een expert?


Advies luchtbevochtiging / ontvochtiging

Graag horen wij van u de wensen die u heeft t.a.v. investeringskosten, energieverbruik, onderhoudskosten, hygiëne en comfort. Op basis hiervan bespreken wij met u de mogelijkheden met de daarbij behorende investerings- en variable kosten. Dit vatten wij samen in een overzichtelijk voorstel, wat wij voor u eventueel turn-key kunnen verzorgen. 

Uitvoering bevochtiging / luchtontvochtiging

Nadat u akkoord heeft gegeven op ons voorstel gaan wij aan de slag met de uitvoering. Als specialist in bevochtiging en ontvochtiging weten onze medewerkers exact wat zij moeten doen voor een perfect resultaat. De projectleider of service-coördinator overlegt met u over de uitvoering en houdt u op de hoogte van de voortgang. Onze technici op het project werken zorgvuldig, netjes, veilig en geheel zelfstandig. Na de montage van het bevochtigingssysteem wordt deze nauwkeurig ingeregeld en in bedrijf gesteld voor volledig zorgeloos gebruik. 

Ingebruikname luchtbevochtiging / luchtontvochtiging

Bij de oplevering informeren wij u over de gemaakte instellingen en hoe u het beste van het bevochtigingssysteem gebruik kan maken. Om het systeem in goede conditie te behouden adviseren wij u een onderhoudscontract met ons overeen te komen, zodat onze technici kunnen garanderen dat het systeem probleemloos, hygiënisch en efficiënt zal blijven functiioneren.

Technische support 24/7

 Onze technici staan zo nodig 24/7 voor u paraat om eventuele problemen snel en accuraat te verhelpen. 


Voordelen van Condair:

  • Objectief en gedegen vrijblijvend advies
  • 24-uurs service
  • Meer dan 40 jaar ervaring
  • Turn-key oplossingen mogelijk
  • Kopen of huren voor korte en lange termijn

Misschien bent u ook geïnteresseerd in...