Condair DA adsorptie luchtontvochtigers

Adsorptie luchtontvochtigers zijn ideaal voor luchtontvochtiging in zeer lage temperaturen of als er zeer lage luchtvochtigheid nodig is. De Condair DA serie kan goed opereren bij temperaturen onder de -30°C en kan voor een luchtvochtigheid van 10% RV zorgen.

Er zijn aanvullende modules die zowel technisch als visueel bij elk model passen. Zo wordt er voor gezorgd dat de juiste luchtvochtigheid wordt geleverd voor de desbetreffende toepassing. Dit bevat voor- en nakoelers, units voor warmteterugwinning en luchtgekoelde condensors.

De extra warmtewisselaars kunnen gas, heet water of stoom gebruiken om kosten van het systeem te verlagen en deze kunnen naar de reguliere verwarmer werken. 

De ontvochtiger wordt standaard aangestuurd via zijn interne digitale display, een optionele op afstand gelegen controller, via BMS (Modbus) of een smartphone app. Er zijn vele opties mogelijk, dit leidt ertoe dat de luchtontvochtiger kan optreden en rapporteren zoals de toepassing dit nodig heeft.

Condair DA luchtontvochtigers hebben standaard een RVS behuizing voor een robuuste en hygiënische prestatie, en hoge kwaliteit EC ventilatoren met laag energieverbruik. De units zijn zo ontworpen dat ze een makkelijke toegang hebben, zodat service simpel is.

Eigenschappen:

  • Ideaal voor gebruik in lage temperaturen of als extreem lage luchtvochtigheid nodig is. 10-50%RV
  • Bereik van -30°C tot 40°C
  • Droge lucht volume van 120m³/h tot 25.000m³/h van standaard modellen
  • Zeer flexibele configuratie opties maken de DA geschikt voor elk droogproject
  • Kan droge lucht direct in de ruimte of in een ventilatiesysteem leveren

Ook interessant voor u: