Luchtbevochtiging en luchtvochtigheidsbeheersing in paddenstoelkwekerijen


Luchtbevochtiging voor paddenstoelkwekerijen

Paddenstoelen houden van donkere en vochtige omgevingen. 

In paddenstoelkwekerijen worden luchtbevochtigers gebruikt om een optimale luchtvochtigheid van 95 % RV te handhaven.

Het is belangrijk dat het luchtbevochtigingssysteem een druppelvrije luchtvochtigheidsbeheersing biedt, want druppels die uit de lucht op de paddenstoelen vallen, veroorzaken bruine vlekken, waardoor de paddenstoelen minder aantrekkelijk worden voor de klanten.

De Condair luchtbevochtigingsinstallaties zijn uitermate geschikt bij de leefomstandigheden van de paddenstoelen. Door de fijne verneveling vermijdt u druppelvorming op uw producten.

Optimale leefomstandigheden, met de juiste luchtvochtigheid, zorgen voor verbeterde productkwaliteit en daardoor hogere winsten. Vanwege de lage energiekosten, uitgebreide service mogelijkheden en het weinige onderhoud van Condair luchtbevochtingsproducten worden er veel zorgen voor u uit handen genomen.De luchtbevochtigingstechnieken van Condair bieden in paddenstoelkwekerijen onder meer de volgende voordelen:

  • Uitgebreide knowhow overal ter wereld op basis van de ervaring die met een groot aantal landbouwtoepassingen is opgedaan

  • Uitgebreid assortiment producten die precies aan de eisen van de klant beantwoorden

  • Optimale omgeving voor producten van hogere kwaliteit en hogere winsten

  • Uitgebreide service in de vorm van deskundig advies, ontwerp, levering, installatie, inbedrijfstelling, onderhoud en bevoorrading van reserveonderdelen

  • Lage-energiesystemen om de bedrijfskosten te drukken

  • Systemen die weinig onderhoud vergen en daardoor de lopende servicevereisten beperken.


Neem direct contact op!

Klik voor Condair referenties >>

Andere toepassingen