All inclusive

Het full-service-pakket van DRAABE is gebouwd op het modulaire ontwerpconcept van alle DRAABE-systemen om kosteneffectief en professioneel onderhoud en ontsmetting te garanderen. De unieke containeruitwisseling garandeert klanten van DRAABE leaseovereenkomsten dat hun systemen altijd in perfecte staat zullen zijn, zijn uitgerust met de nieuwste technologie en in overeenstemming met de VDI-richtlijnen. Elk DRAABE waterbehandeling- en hogedruk pulsatiesysteem wordt om de zes maanden grondig gecontroleerd en volledig onderhouden:

1. Reiniging en desinfectie

Hygiënisch en betrouwbaar

Elk systeem wordt volledig gedemonteerd. Alle componenten worden gecontroleerd en grondig gereinigd. Slijtagedelen worden vervangen. Speciale spoelprocessen reinigen en desinfecteren de systemen.

2. Speciale tests

Altijd 100% prestatie

De technici van DRAABE passen het omgekeerde osmose-systeem en de hogedrukpomp exact aan het prestatieprofiel van de individuele klant aan.

3. Controle van de vernevelaar

Levenslange garantie

Als onderdeel van de DRAABE-controle (optioneel om het jaar) worden de zuivere watervernevelaars ook vervangen, schoongemaakt, slijtende onderdelen vervangen en alle functies uitgecheckt. Check-up klanten, ontvangen een verlengingsperiode van 2 jaar.

4. Hygiëne documentatie

Alles onder controle

In het DRAABE-laboratorium worden watermonsters getest op het totale aantal bacteriën en schimmels. Pas na deze test wordt het onderhoud gedocumenteerd in het verplichte onderhoudslogboek - wat betekent dat het laatste onderhoud altijd kan worden gecontroleerd.

5. Express verzending & service hotline

Directe service

Wanneer het onderhoud is voltooid, worden de systemen veilig verpakt voor transport en verzonden naar de klant. In het geval van een defect, is de klant de volgende ochtend gegarandeerd van een vervangend product.

6. Container wisselen

Geen zorgen

Het gebruikte systeem kan worden vervangen door een volledig serviced container met slechts een paar bewegingen. Snelkoppelingen verbinden de container terug in het leidingsysteem. Het gebruikte systeem wordt vervolgens teruggestuurd naar DRAABE.