Adiabatische luchtbevochtiger Condair DL

De Condair DL is de absolute top als u op zoek bent naar een adiabatische luchtbevochtiger met 100% hygiëne garantie en de laagste operationele kosten. 

Onafhankelijke instituten sluiten de kans op besmetting met de Condair DL in zijn geheel uit. Hierdoor is de adiabatische luchtbevochtiger Condair DL als enige adiabatische luchtbevochtiger in de markt veilig toepasbaar in verpleeg- en ziekenhuizen.

Doordat de Condair DL gebruik maakt van een lagedruk pomp en een gepatenteerde naverdampingssectie heeft hij het laagste elektrische - en waterverbruik van alle (adiabatische) luchtbevochtigers. Tevens zijn de operationele kosten van deze luchtbevochtiger de laagste in de markt.

Zijn hygiëne concept zorgt er tevens voor dat hij als enige adiabatische luchtbevochtiger een hygiëne certificaat heeft verkregen. Dit certificaat, uitgegeven door het gerenommeerde SGS Fresenius instituut, garandeert 100% hygiëne zelfs in de zorgsector. Dit in tegenstelling tot de veel verkeerd geïnterpreteerde VDI 6022, die alleen iets zegt over de maatregelen die je moet nemen bij adiabatische bevochtiging. Het unieke concept van de Condair DL maakt deze maatregelen overbodig.

Adiabatische luchtbevochtiger eigenschappen en voordelen:

  • Luchtbevochtiger capaciteit van 20 tot 1000 kg/h
  • Laagste operationele kosten van de markt
  • Zeer laag elektrisch verbruik (lagedruk pomp)
  • Luchtbevochtiging met 100% hygiëne garantie
  • Zeer kort opname traject (vanaf 600 mm)
  • Zilver ionisatie voor desinfectering van het water

Meer informatie over adiabatische bevochtiging

Andere lage energie bevochtigers

Adiabatische luchtbevochtiger en koeler voor het kleinste budget, Condair ME

De Condair ME is dé oplossing als u op zoek bent naar de laagst mogelijke investeringskosten voor (adiabatische) luchtbevoch...

Lees meer

Adiabatische hogedruk luchtbevochtiger scherp geprijsd en met master/slave optie, Condair HP

De hogedruk luchtbevochtiger Condair HP is scherp geprijsd. Hierdoor is hij eerder toepasbaar als alternatief voor een elekt...

Lees meer

Condair ESCO stoomverdeelklep

De luchtbevochtiger Condair Esco is de zuinigste stoomverdeelklep voor toepassing in een stoomnet.

Lees meer