Condair NanoFog header

DRAABE NanoFog - Luchtbevochtiging / vernevelingssysteem

Het luchtbevochtiging / vernevelingssysteem DRAABE NanoFog is bij uitstek geschikt voor toepassing in kantoren, musea, theaters, concertgebouwen, lage productieruimtes, laboratoria en verzorgingscentra.

De zeer fijne verneveling zorgt ervoor dat de nevel snel in de lucht wordt geabsorbeerd waardoor toepassing in ruimtes met normale hoogtes al goed toepasbaar is. Het bevochtigingssysteem is zeer stil, heeft een fraai design en zijn hygiëne concept maakt hem 100% veilig voor toepassingen onder vrijwel alle condities en toepassingen.

De afmetingen van de NanoFog verstuivers zijn tot een minimum gereduceerd om een zo decent en onopvallend mogelijke integratie in de ruimte mogelijk te maken.

Kleine ruimten, lage plafonds, lage vochtigheidsbehoefte of gevoelig productie- of werkomgevingen - de NanoFog Evolution en de NanoFog Sens zorgen vrijwel onzichtbaar voor de optimale luchtvochtigheid in de ruimte.

Het full-service concept zorgt ervoor dat de hygiëne en de functionaliteit altijd is gegarandeerd. Met de aanvullende check-up service heeft u zelfs tot 10 jaar garantie op de apparatuur. Zo staat u nooit voor onverwachte (onderhouds)kosten.


Het DRAABE Systeem

DRAABE HighPur - Hoge druk premium luchtbevochtiging

Het NanoFog luchtbevochtigingssysteem is speciaal ontworpen voor gevoelige toepassingen en is daarom bij uitstek geschikt voor kantoren. Het is energie-efficiënt, gemakkelijk in te bouwen en goed te gebruiken zonder luchtbehandelingssysteem: zowel de NanoFog Evolution en de NanoFog Sens is uitgerust met hogedruksproeiers die een microfijne nevel direct in de ruimtelucht inbrengen. De NanoFog Sens is vooral geschikt voor zeer gevoelige toepassingen met lage luchtvochtigheid eisen, luchtvochtigheidsbehoefte, ingewikkelde vloerindelingen en hoge eisen wat betreft het geluidsniveau.


Digitale regeling

De DRAABE HumSpot regelt en bewaakt de bevochtiging van de verschillende zones (bijv. verschillende ruimten, afdelingen). De eenvoudige menunavigatie en het verlichte kleurendisplay garanderen een groot bedieningscomfort.


Als centraal regelsysteem van het hele luchtbevochtigingsinstallatie bewaakt, controleert en analyseert het DRAABE HumCenter alle bevochtigingszones en de correcte werking van de Pur-container.

DRAABE NanoFog: de juiste keuze.

Onze geavanceerde sproeiertechnologie zorgt voor een stille kantooromgeving met lage geluidsniveaus.De Nano-sproeiers leveren maximale effectiviteit door snel onzichtbare nevel te verspreiden. Het DRAABE Full-service onderhoudsconcept garandeert 100% hygiëne, betrouwbaarheid en topprestaties.


De compacte vernevelaar past onopvallend in elk interieurontwerp en is verstelbaar voor optimale plaatsing in elke ruimte. Combineer de NanoFog Evolution en de NanoFog Sens naadloos met al onze DRAABE hogedrukvernevelaars voor diverse toepassingen.


Voordelen DRAABE NanoFog Luchtbevochtiging / vernevelingssysteem:

  • Extreem stil - Door de volledig nieuwe verstuivertechnologie ligt het geluidsniveau onder de aanbevolen maximale waarde voor geconcentreerd kantoorwerk.
  • Nanofijne verneveling - De speciale nanoverstuiver zorgt voor een nevelbeeld dat al na een fractie van een seconde onzichtbaar door de omgevingslucht wordt opgenomen en een maximaal rendement ontwikkelt.
  • Absolute hygiëne - Door het unieke DRAABE Full-Service onderhoudsconcept wordt 100% hygiëne, bedrijfsveiligheid en prestaties van de NanoFog verstuivers gewaarborgd.


Bekijk ook deze Directe ruimte bevochtigers: