Luchtbevochtiger DRAABE NanoFog

Het luchtbevochtiging / vernevelingssysteem DRAABE NanoFog is bij uitstek geschikt voor toepassing in kantoren, musea, theaters, concertgebouwen, lage productieruimtes, laboratoria en verzorgingscentra.

De zeer fijne verneveling zorgt ervoor dat de nevel snel in de lucht wordt geabsorbeerd waardoor toepassing in ruimtes met normale hoogtes al goed toepasbaar is. Het bevochtigingssysteem is zeer stil, heeft een fraai design en zijn hygiëne concept maakt hem 100% veilig voor toepassingen onder vrijwel alle condities en toepassingen. 

De afmetingen van de NanoFog verstuivers zijn tot een minimum gereduceerd om een zo decent en onopvallend mogelijke integratie in de ruimte mogelijk te maken. Kleine ruimten, lage plafonds, lage vochtigheidsbehoefte of gevoelig productie- of werkomgevingen - de NanoFog Evolution en de NanoFog Sens zorgen vrijwel onzichtbaar voor de optimale luchtvochtigheid in de ruimte.

Het full-service concept zorgt ervoor dat de hygiëne en de functionaliteit altijd is gegarandeerd. Met de aanvullende check-up service heeft u zelfs tot 10 jaar garantie op de apparatuur. Zo staat u nooit voor onverwachte (onderhouds)kosten.

Video Nanofog luchtbevochtiging

NanoFog kantoren

Ideaal voor kantoren en callcenters

Luchtbevochtiging, de voordelen in één oogopslag:

 • Extreem stil - Door de volledig nieuwe verstuivertechnologie ligt het geluidsniveau onder de aanbevolen maximale waarde voor geconcentreerd kantoorwerk.

 • Nanofijne verneveling - De speciale nanoverstuiver zorgt voor een nevelbeeld dat al na een fractie van een seconde onzichtbaar door de omgevingslucht wordt opgenomen en een maximaal rendement ontwikkelt.

 • Absolute hygiëne - Door het unieke DRAABE Full-Service onderhoudsconcept wordt 100% hygiëne, bedrijfsveiligheid en prestaties van de NanoFog verstuivers gewaarborgd.

  sfdH Heeft u vragen over de DRAABE Nanofog bevochtiging?

  Wij helpen u graag verder.

  Nu aanvragen!

  Andere luchtbevochtiging:

  Adiabatische hogedruk luchtbevochtiger scherp geprijsd en met master/slave optie, Condair HP

  De hogedruk luchtbevochtiger Condair HP is scherp geprijsd. Hierdoor is hij eerder toepasbaar als a...

  Lees meer

  Condair SE stoom naar stoom luchtbevochtiger

  Levert stoombevochtiging voor LBK of kanaal uit onzuivere boiler stoom

  Lees meer

  Ultrasoon luchtbevochtiger direct in de ruimte, Mist-Pac

  De ultrasoon luchtbevochtiger Mist-Pac is voor bevochtiging direct in de ruimte zoals drukkerijen, ...

  Lees meer

  Luchtbevochtiging voor luxe woningen, penthouses en villa's, Condair HumiLife

  Condair HumiLife MN is de oplossing voor luxe woningen, villa's en penthouses. Een hightech interie...

  Lees meer