Condair ML Solo header

Condair ML Solo - Hogedruk bevochtiging

Hogedruk ruimtebevochtiging in compacte behuizing

De Condair Solo is een kleine vernevelingsunit voor wandmontage ten behoeve van vochtverdeling in kleine/lage ruimtes. De Condair Solo is voorzien van een kleine, bijzonder stille axiaal ventilator.

De Condair Solo is hierdoor bij uitstek geschikt voor bevochtiging van kantoorruimtes, meetkamers, laboratoria, reproruimtes behorende bij productiehallen met een hogedruk bevochtigingssysteem.

Als enige hogedruk ruimtebevochtigingssysteem in de markt is zijn hygiënische functioneren gegarandeerd met het HACCP ISO 22000 certificaat. Dit certificaat dat in de voedselproducerende industrie veelvuldig geëist wordt, omvat de meest strenge eisen t.a.v. veiligheid en gezondheid. Het bewijs dat het Condair systeem op het hoogste niveau opereert.


Flexibele luchtbevochtiging keuze

MLP-RO luchtbevochtigingskeuze

De MLP RO eenheid bespaart ruimte door de vereiste omgekeerde osmose en de hogedrukpomp in een installatie te verenigen. Deze kan met alle ML-producten gecombineerd worden. Afhankelijk van de bevochtigingscapaciteit worden de modules in uiteenlopende grootten gecombineerd en zelfs bij hoge vermogens is een installatieframe al voldoende. Natuurlijk zijn de installaties ook zonder omgekeerde osmose verkrijgbaar, als dit nodig mocht zijn.


Gemakkelijke plaatsing

Het hogedruk-luchtbevochtigingsysteem ML Solo biedt oplossingen, met name voor lastige ruimten, bijv. met lage plafonds of met vreemde hoeken.


De ML Solo 1 en 2 kunnen zowel aan plafonds als aan wanden gemonteerd worden en kunnen zo afzonderlijk aan
de ruimte worden aangepast.

Gerichte bevochtiging

De ML Solo beschikt over veelzijdig instelbare steunen die een gerichte installatie van het apparaat mogelijk maken.


Water wordt met grote precisie en onder hoge druk in de ruimte gebracht. Door de optimale ventilatorvormgeving wordt de bevochtigingsnevel in de ruimte gebracht en onmiddellijk door de omgeving opgenomen.


Voordelen Condair ML Solo Hogedruk bevochtiging:

  • Condair Solo bevochtigingsunit, capaciteit; 1,5 tot 5 kg/h
  • Vervaardigd uit hoogwaardig kunststof
  • Beschikbaar in wit, grijs of zwart
  • Beugel voor wand of plafondmontage meegeleverd
  • Ventilator naar keuze aan of aan/uit gestuurd
  • Axiaal ventilator 164 m3/h
  • RGecertificeerd conform HACCP ISO 22000


Bekijk ook deze Directe ruimte bevochtigers: