DRAABE PerPur waterzuiveringssysteem

De DRAABE PerPur produceert zuiver water voor een gelijkmatige en 100% hygiënische werking van het bevochtigingssysteem. Mineralen en de fijnste onzuiverheden, bacteriën en ziektekiemen worden uitgefilterd en vervolgens geconcentreerd afgevoerd. Het zuivere water van DRAABE (Permeat) is vrijwel volledig gedemineraliseerd en vrij van ziektekiemen!

Als onderdeel van het DRAABE full-service onderhoudscontract wordt elk PerPur systeem elke 6 maanden vervangen door een volledig onderhouden en gedesinfecteerde container. Alle kosten voor hygiëne-inspecties, desinfecteren, vervangende onderdelen of storingen zijn opgenomen in het full-service onderhoudscontract. Daarnaast worden technische verbeteringen en updates automatisch geïnstalleerd zodat elk PerPur systeem met u meegroeit en nooit veroudert.

PerPur besturing

System schematic for water treatment and air humidification

Speciale PerPur functies:

Geoptimaliseerd waterverbruik
Tot 80% van het aangevoerde water wordt gebruikt voor de bevochtiging. Slechts 20% wordt na de waterbehandeling afgevoerd voor een optimaal waterverbruik en kostenefficiëntie.


Topprestaties
In de PerPur unit kunnen tot drie membraanfilters worden geplaatst voor de waterfiltering. Dit garandeert de productie van zuiver water tot 300 kg/uur.

Geautomatiseerd hygiënisch en zuiver water
De geautomatiseerde spoelfunctie met geïntegreerd automatisch zuiver water voorkomt besmetting van het systeem en de reservoirs voor het gezuiverde water stroomafwaarts als gevolg van verstopping.

De voordelen in één oogopslag

  • Full-service pakket met levenslange garantie, automatische updates en altijd 100% hygiëne en topprestaties.
  • Geen afzettingen in de leidingen en verstuivers
  • Voor de operator onderhoudsvrij door de regelmatige vervaging van de container.
  • Geoptimaliseerd waterverbruik en gewaarborgde efficiëntie
  • 100% hygiënisch door de automatische spoelfunctie en het full-service onderhoudscontract
  • Gecertificeerd volgens de nieuwe VDI richtlijn 6022 blad 6

Heeft u nog vragen over DRAABE PerPur?

Wij helpen u graag

Klik hier!