DRAABE SynPur systeem voor geleidbaarheidssynthese

De DRAABE SynPur unit voor geleidbaarheidssynthese is ontworpen om te voldoen aan de aanvullende eisen voor clean-room bevochtiging bij toepassingen zoals de elektronische industrie, in musea of in kantooromgevingen. Deze optionele add-on module zorgt voor de behandeling van het aangevoerde water (omgekeerde osmose of gedemineraliseerd water) en levert dit stroomafwaarts aan het bevochtigingssysteem. Net als de andere systemen is de SynPur ingebouwd in een moderne mobiele container voor eenvoudige vervanging tijdens onderhoud.

Als onderdeel van het DRAABE full-service onderhoudscontract wordt elk SynPur systeem elke 6 maanden vervangen door een volledig onderhouden en gedesinfecteerde container. Alle kosten voor hygiëne-inspecties, desinfecteren, vervangende onderdelen of storingen zijn opgenomen in het full-service onderhoudscontract. Daarnaast worden technische verbeteringen en updates automatisch geïnstalleerd zodat elk SynPur systeem met u meegroeit en nooit veroudert.

SynPur container
System schematic for water treatment and air humidification

Speciale SynPur functies:

Gepatenteerde bevochtiging voor clean-rooms
De gepatenteerde DRAABE synthesetechnologie verwijdert alle resterende mineralen uit het aangevoerde water en waarborgt dat er geen extra mineralen in de bevochtigde ruimte worden vrijgegeven.

100% effectief
Optimale bepaling van de geleidbaarheid garandeert dat 100% van het aangevoerde water (zuiver water) is behandeld.

Processorgestuurde demineralisatie
Onze microprocessorgestuurde technologie garandeert volledige demineralisatie en minimaliseert tegelijkertijd het gebruik van grondstoffen.

De voordelen in één oogopslag:

  • Gepatenteerde clean-room bevochtiging - De DRAABE synthesetechnologie verwijdert alle resterende mineralen uit het aangevoerde water en waarborgt dat er geen extra mineralen in de bevochtigde ruimte worden vrijgegeven.

  • Full-service pakket met levenslange garantie, automatische updates en altijd 100% hygiëne en topprestaties. Voor de gebruiker onderhoudsvrij door regelmatige vervanging van de container.

  • VDI-gecertificeerde DRAABE systemen zijn gecertificeerd volgens de VDI richtlijn 6022 blad 6 en voldoen daarmee aan de huidige normen voor de nieuwste stand van de technologie.

Heeft u vragen over SynPur geleidbaarheidssynthese? 

Wij helpen u graag

Klik hier!