Condair Di-Flex header

DRAABE Di-Flex - Luchtbevochtiging / vernevelingssysteem

Een krachtig hogedruk luchtbevochtgigingsysteem.

Het krachtige en robuuste DRAABE DI Flex luchtbevochtigingssysteem is speciaal ontworpen voor grote en hoge productiehallen en magazijnen.

Het water wordt microfijn verneveld en snel opgenomen door de lucht in de ruimte.

Het systeem is met name geschikt voor extreme bedrijfsomstandigheden of toepassingen waarbij veel stof vrijkomt.


Het DRAABE Systeem

DRAABE Di-Flex systeem layout

Bespaar op kosten voor persluchtenergie, compressoronderhoud, onderhoudskeuringen en olieverversing met het efficiënte DRAABE DiFlex systeem. De vernevelaars produceren geen vervelend sissend geluid en zijn zo stil als een briesje. Het snelmontagesysteem bestaat uit een flexibele hogedrukslang en duurzame roestvrijstalen fittingen. De nozzle is zowel horizontaal als verticaal draaibaar, waardoor je flexibel gebruik kunt maken van het systeem. Bovendien is het vervangen van de vernevelaar een fluitje van een cent dankzij ons originele DRAABE-vervangingsapparaat. Kies voor efficiëntie en comfort met ons geavanceerde vernevelingssysteem. Bespaar kosten, minimaliseer geluidsoverlast en ervaar de flexibiliteit van DRAABE.


Flexibel in gebruik en installatie

Het grote bereik maakt de DRAABE Di-Flex uitermate geschikt voor grotere (producitie-)ruimtes. Door de flexibele nozzles is het bereik gemakkelijk te verstellen.


De installatie gaat gemakkelijk dankzij de flexibele hogedrukslang en roestvrijstalen fittingen.

Digitale regeling

De DRAABE HumSpot regelt en bewaakt de bevochtiging van de verschillende zones (bijv. verschillende ruimten, afdelingen). De eenvoudige menunavigatie en het verlichte kleurendisplay garanderen een groot bedieningscomfort.


Als centraal regelsysteem van het hele luchtbevochtigingsinstallatie bewaakt, controleert en analyseert het DRAABE HumCenter alle bevochtigingszones en de correcte werking van de Pur-container.


Voordelen DRAABE Di-Flex Luchtbevochtiging / vernevelingssysteem:

  • Eenvoudige installatie - Snel te monteren systeem met een flexibele hogedrukslang en RVS-schroefverbindingen
  • Stofreductie - Bijzonder geschikt voor extreme omgevingscondities, waarbij bijvoorbeeld veel stof vrijkomt.
  • Kantelbaar - De verstuiver kan horizontaal en verticaal worden gekanteld en is daardoor zeer flexibel toe te passen.
  • Lage bedrijfskosten - Door de geringe energiekosten en lage bijkomende kosten maakt het bevochtigingssysteem bij de bedrijfskosten een bijzonder goede indruk.
  • Gebruikersvriendelijk - De verstuiver kan met enkele handgrepen worden vervangen door een origineel vervangend DRAABE apparaat.


Bekijk ook deze Directe ruimte bevochtigers: