Condair CP3 Mini - Elektrische stoombevochtiger

Stoombevochtiger voor kleine capaciteiten.

De stoombevochtiger Condair CP3 Mini levert tot 4 kg / uur stoom rechtstreeks in de ruimte of in een luchtbehandelingskast/kanaal. Hij heeft een zeer aantrekkelijk maar onopvallend design met verborgen aansluitingen voor stroom en water.

De stoom luchtbevochtiger CP3 mini kan eenvoudig door een particulier worden onderhouden. Alle elektronica en stroomvoerende delen zijn beschermd tegen spatwater en onopzettelijk contact door de gebruiker. De wegwerp cilinders kunnen hierdoor eenvoudig en veilig worden vervangen.

Een groot LCD-display geeft informatie over alle operationele parameters en het toestel kan worden bediend met het geïntegreerde toetsenbord. Een optionele draadloze vochtigheidssensor kan in de kamer geplaatst worden en een signaal geven aan de bevochtiger om deze naar het gewenste niveau te regelen. De luchtbevochtiger Condair CP3 Mini werkt op leidingwater en is ideaal voor zowel woningen als kantoren.


Slimme oplossingen voor montage en onderhoud

Condair CP3 Mini stoomluchtbevochtiger werking

De water- en stroomaansluitingen bevinden zich in de luchtbevochtiger. Een slangenset is als optie verkrijgbaar zodat uw Condair CP3mini met de water- en stroomleidingen volledig onopvallend door de muur kan worden aangesloten. In winkels, kantoren of woonruimten levert de eenvoudig, maar toch aantrekkelijk vormgegeven unit, een betrouwbare werking.

Het enige onderhoud is het vervangen van de stoomcilinder van uw Condair CP3mini. En dat is heel simpel: verwijder de behuizingsdeksel, verwijder de cilinder, plaats een nieuwe cilinder en sluit de deksel. De elektronica en alle stroom voerende delen zijn veilig beschermd achter een extra afdekkingspaneel tegen spatwater en onbedoeld contact


Slimme connectiviteit en bediening

Of het nu een instelling is, zelfdiagnose of een storing: het grote LCD-display toont alle gegevens in duidelijke taal.


De optionele radio-vochtigheidssensor (werkt op batterij), meet de luchtvochtigheid in de kamer en verzendt de metingen draadloos aan uw Condair CP3mini. De eenheid past zijn output automatisch aan het vereiste instelpunt.

Luchtbevochtiging waar u het nodig heeft

De Condair CP3mini is verkrijgbaar met een ingebouwde ventilator voor directe bevochtiging in de ruimte of met een
stoomuitlaat voor een luchtkanaal.


Als u het model gebruikt dat is uitgerust met de ingebouwde ventilator, kunt u de lamellen omhoog of omlaag verplaatsen om de stoom precies te richten op de plek waar het nodig is.


Voordelen Condair CP3 Mini Stoombevochtiger:

  • Kleine capaciteit luchtbevochtiger voor in kanaal
  • Ideaal voor huizen of kleine bedrijven
  • Verborgen aansluitingen voor een aantrekkelijk uiterlijk
  • Eenvoudig te onderhouden
  • Zowel direct in de ruimte als in kanaal


Bekijk ook deze stoombevochtigers: