Condair RS - Elektrische stoombevochtiger

De elektrische stoom luchtbevochtiger Condair RS is de topklasse in de markt en de meest geavanceerde stoombevochtiger ter wereld.

Zijn unieke gepatenteerde kalkmanagement systeem zorgt voor lange onderhoudsintervallen die met geen enkele andere elektrische luchtbevochtiger is te evenaren.

De elektrische bevochtiger Condair RS heeft een eenvoudig af te koppelen kalkopvang reservoir waardoor kalk snel en eenvoudig kan worden verwijderd en snel weer in bedrijf kan worden genomen.

Deze elektrische weerstand bevochtiger is voorzien van de nieuwste communicatie standaarden en touchscreen bedieningsdisplay voor eenvoudige bediening. De bevochtiger Condair RS biedt de hoogst mogelijke regelnauwkeurigheid, waardoor hij zelfs toepasbaar is in de meest kritische luchtvochtigheidstoepassingen. Hij is ontworpen voor alle gangbare waterkwaliteiten zoals leiding-, onthard- of omgekeerd osmose water.


Een technische innovatie die het kalkprobleem oplost

Condair RS stoomluchtbevochtiger werking

Het gepatenteerde kalkmanagement verwijdert tijdens bedrijf de mineralen uit de stoomcilinder en leidt ze automatisch in het hiervoor aanwezige kalkopvangreservoir. Ontstane kalkaanslag wordt zo continu verwijderd uit de stoomcilinder. De stukjes kalk komen samen in een extern kalkopvangreservoir, dat kan worden geleegd. Onderhoudswerkzaamheden worden zo tot een minimum gereduceerd en de bedrijfsveiligheid optimaal gegarandeerd. Het gepatenteerde kalkmanagement waarborgt zo korte onderhoudsbeurten en een lange levensduur van de Condair RS.


Precieze regeling met touch-controller

Met de Condair touch-controller heeft u alle systeem- en procesgegevens steeds paraat. Functiegegevens kunnen
in realtime en via een gedetailleerde gegevensgeschiedenis worden opgeroepen.


De stoomproductie kan traploos van 0 tot 100% elektronisch worden geregeld waardoor de regeling heel nauwkeurig is en de stoomafgifte heel precies wordt gestuurd.

Flexibel in de keuze van het water

Een weerstandsverwarming functioneert onafhankelijk van de geleidbaarheid van het bevochtigingswater. Daarom is de Condair RS geschikt voor zowel het gebruik van gedemineraliseerd water als met leidingwater.
Bij het gebruik van gedemineraliseerd water beperken de
onderhoudswerkzaamheden zich slechts tot periodieke functie-controles. 


Voor het gebruik van leidingwater is de Condair RS de eerste keuze want hier zorgt het gepatenteerde kalkmanagement ook bij kalkhoudend water voor grote betrouwbaarheid en realiseert een eenvoudig en snel onderhoud van het systeem door het externe kalkopvangreservoir.


Voordelen Condair RS Stoombevochtiger:

  • Het unieke gepatenteerde kalkmanagement systeem zorgt voor lange onderhoudsintervallen die met geen enkele andere elektrische luchtbevochtiger is te evenaren
  • Standaard Bacnet en Modbus
  • Touchscreen display voor eenvoudige bediening
  • Kleinste behuizing in zijn klasse
  • Extern kalkopvang reservoir voor makkelijke reiniging en onderhoud
  • De hoogste mogelijke regelnauwkeurigheid


Bekijk ook deze stoombevochtigers: