Luchtbevochtigers gaan naadloos op in uw interieur

Luchtbevochtigers gaan naadloos op in uw interieur

Luchtbevochtigers nauwelijks zichtbaar in uw plafond of wanden

Als u hoge eisen stelt aan wooncomfort maar ook aan gezondheid, design, gebruiksgemak en hygiëne is er nu het luchtbevochtigingssysteem Condair HumiLife speciaal ontwikkeld voor luxe woningen en villa's. Het gepatenteerde vernevelingssysteem zorgt ervoor dat iedere ruimte, voorzien van een eigen vernevelaar, individueel kan worden ingesteld en geregeld. De bevochtigers met de kleinst mogelijke afmetingen maken het mogelijk dat het systeem eenvoudig en nauwelijks zichtbaar in plafonds en wanden kan worden geïntegreerd. De Condair HumiLife is stil, energiezuinig, onderhoudsarm en kan eenvoudig worden bediend via de wandmodule en/of, via een app of uw home automation systeem (KNX geschikt). 

Luchtbevochtiging in plafond

(Medische-) Praktijken en kleine utiliteit

Het Condair HumiLife concept is ook uitermate geschikt voor praktijkruimte(n), zoals klinieken of tandartspraktijken. Uw cliënten ondervinden een aangename en bovenal gezonde behandelomgeving door de relatieve luchtvochtigheid op niveau te houden.

Luchtbevochtiging in praktijkomgeving

Wist u dat de juiste relatieve luchtvochtigheid (tussen 40 tot 60%) veel voordelen voor uw gezondheid en dat voor u en uw cliënten oplevert?

Lees waarom luchtbevochtiging binnen belangrijk is 

Verkoopbrochure

Neem direct contact op!Ook interessant......