Luchtbevochtiging voor luxe woningen, penthouses, villa's,

praktijken en kleine utiliteit

Het bevochtigingssysteem Condair HumiLife is het meest innovatieve en geavanceerde luchtbevochtigingssysteem op de markt speciaal ontwikkeld voor exclusieve woningen, (medische-) praktijken of kleine utiliteit toepassingen. Een hightech interieur concept dat comfort met design en gezondheid combineert.

De optimale luchtvochtigheid voor een ruimte ligt tussen de 40 en 60%. Dit is essentieel voor de gezondheid en het welzijn van de bewoners of cliënten, evenals voor het kwaliteitsbehoud van materialen en voorwerpen. Het gepatenteerde adiabatische luchtbevochtigingssysteem Condair HumiLife staat garant voor deze optimale luchtvochtigheid en daarmee de kwaliteit van het werk- en leefklimaat.

De bevochtigingsunits in de ruimte met de kleinst mogelijke afmetingen zorgen ervoor dat het systeem eenvoudig en nauwelijks zichtbaar in plafonds en wanden kan worden geïntegreerd. Condair HumiLife is stil, energiezuinig, onderhoudsarm en kan eenvoudig worden bediend via de wandmodule, via een app of door uw home automation systeem (KNX geschikt).

Het gepatenteerde vernevelingssysteem met zijn beperkte afmetingen en unieke montage concept zorgt ervoor dat deze vrijwel geheel onopvallend opgaat in het interieur. Iedere ruimte, voorzien van een eigen vernevelaar, kan individueel worden geregeld. U zult merkbaar kunnen genieten van een optimaal, gezond en comfortabel binnenklimaat.


De centrale unit

De centrale unit vormt het hart van de Condair HumiLife. Hierin is de volledige besturing ondergebracht en wordt het toegevoerde leidingwater gefilterd tot gedemineraliseerd water, voordat deze in de ruimte wordt verneveld.

Hiermee kan gegarandeerd worden dat het systeem voldoet aan de hoogste hygiëne normen.


De bevochtigingsunit

De bevochtigingsunits van de Condair HumiLife vormen het unieke element van dit gepatenteerde systeem. Alleen met deze technologie is geluidloze verneveling met behoud van absolute hygiëne direct in de ruimte mogelijk.

De geïntegreerde, nauwkeurige ruimtesensor meet de luchtvochtigheid en houdt deze constant op het gewenste niveau.


Bediening op afstand via app

Zelfs als niemand aanwezig is, kan eenvoudig en gemakkelijk de Condair HumiLife bedient worden via een app op telefoon en/of tablet. Zo kan met de app de luchtvochtigheid in iedere ruimte individueel bepalen.

Het cloudgebaseerde systeem maakt online onderhoud en bediening op afstand via smartphone mogelijk om service op afstand te verlenen.


Systeem lay out


Personaliseren

Condair biedt uitgebreide mogelijkheden om de kleuren van de bevochtigingsunits aan te passen naar uw smaak. Om volledig in uw interieur op te gaan, of om juist te laten zien!


Video's over HumiLife

Wist u dat doge lucht uw slaap kan beïnvloeden? Sta op met een uitgerust gevoel door een relatieve luchtvochtigheid tussen 40 en 60%.

Condair biedt uitgebreide mogelijkheden om de kleuren van de bevochtigingsunits aan te passen naar uw smaak. Om volledig in uw interieur op te gaan, of om juist te laten zien!


Luchtbevochtiging eigenschappen en voordelen:

  • Luchtbevochtiging (40-60%) reduceert besmetting door bacteriën/virussen, versterkt ons immuunsysteem en zorgt voor een behaaglijk comfort gevoel.
  • Een hightech interieur concept dat comfort met design en gezondheid combineert. 
  • Nauwelijks zichtbaar op het plafond en de wanden. 
  • Kwaliteitsbehoud van materialen en voorwerpen.
  • Condair HumiLife is stil, energiezuinig, onderhoudsarm en kan eenvoudig worden bediend via de wandmodule of via een app op uw telefoon en/of tablet.