Adiabatische luchtbevochtiger, onwaarheden

Betreffende adiabatische luchtbevochtiging doen veel verhalen de ronde. Helaas zijn er een groot deel gebaseerd op hardnekkige misverstanden. Er is er één die de kreet misverstand ontstijgt en ronduit als onwaarheid kan worden weerlegd. We hebben het over de stelling...

Zilver ionisatie is verboden...?!
Dit is helaas een hardnekkig gerucht op basis van een handig gebruikt maar foutief vergelijk! Het soms genoemde procedé van koper-zilver ionisatie betreft legionella preventie in waterleidingen en heeft helemaal niets met bevochtiging te maken. Van koper is trouwens al helemaal geen sprake bij de Condair DL. Elk vergelijk met koper-zilver ionisatie is niet ter zake doende.
Laat u daarom geen indianenverhalen aanpraten door ondeskundigen!

Laat u niet verrassen! 
Natuurkundige principes kan niemand zonder toverkrachten negeren. (Hogedruk) luchtbevochtigers met zeer lage spoelwater verliezen, bij korte opname trajecten en zonder toevoeging van extra energie via de verwarmingsectie bestaan niet! Vraag naar exacte cijfers en specificatie garantie over de realiseerbaarheid van de aangeboden adiabatische luchtbevochtiger.

Terug naar het nieuwsoverzicht 

Ander nieuws