Waterbevochtiging in de gezondheidszorg

Als enige in de markt kunnen wij u 100% hygiënische waterbevochtiging garanderen.

In de gezondheidszorg wordt er nog altijd argwanend naar de toepassing van waterbevochtiging gekeken en met reden. Veel bestaande waterbevochtigers zijn een actieve bron van bacteriën en hebben een latent risico op legionella besmetting in zich. Alleen met veel onderhoud- en hygiëne maatregelen is het gevaar op besmetting onder controle te houden.

De Condair DL van Condair BV onderscheidt zich door als enige in de markt het risico op besmetting volledig uit te sluiten en dan ook nog eens met een zeer beperkt onderhoudsprogramma. De Condair DL werkt met osmose water en een speciaal ontwikkeld zilverionisatie injectiesysteem. Het osmose systeem haalt eerst alle verontreinigingen uit het water, waarna het zilver in het water wordt geïnjecteerd. Het zilver zorgt ervoor dat er geen bacteriegroei kan ontstaan, nadat het water in het luchtkanaal verneveld is. Dit principe werkt zo goed dat de lucht na de bevochtiger Condair DL zelfs minder bacteriën bevat dan voor de bevochtiger.

 Kunnen wij dit bewijzen en onderbouwen? Jazeker, het onafhankelijk hoog aangeschreven Fresenius Instituut heeft een volledig onderzoek naar de werking van de Condair DL uitgevoerd met als resultaat een 100% hygiëne certificaat. Wij sturen u het certificaat en onderzoeksrapport met alle plezier toe, zodat u zich op uw gemak kunt overtuigen.

Terug naar het nieuwsoverzicht 

Ander nieuws