Condair Group breidt aanwezigheid in VS uit met nieuwe productielocatie in Richmond, Virginia

Richmond, Virginia, VS, en Pfäffikon, Zwitserland - 18 juni 2024 - Condair Group kondigt vandaag aan dat het een nieuwe productiefaciliteit zal vestigen in Richmond, Virginia, Verenigde Staten. Dit is een strategische zet om de nabijheid tot klanten te vergroten en de positie op de Amerikaanse markt te versterken.


Als pionier op het gebied van luchtbevochtiging, luchtontvochtiging en verdampingskoeling wil de in Zwitserland gevestigde Condair Group haar activiteiten op het gebied van verdampingstechnologieën in Noord-Amerika versterken. Condair erkent het belang van klantnabijheid en supply chain-efficiëntie als motor voor toekomstige groei en heeft Richmond, Virginia, gekozen als locatie voor haar nieuwe productielocatie.

De nieuwe faciliteit van 37.000 m2 in Richmond, gelegen op 23 hectare (57 Acres), zal naar verwachting begin 2025 operationeel zijn, met naar schatting ongeveer 180 werknemers. Bovendien is Condair van plan om de huidige productieactiviteiten van Center, Texas, tegen 2026 over te brengen naar Richmond.

Oliver Zimmermann, CEO van Condair Group, sprak zijn vertrouwen uit in de verhuizing: "We willen een betrouwbare partner zijn voor onze klanten en tegelijkertijd de groei van ons bedrijf bevorderen. De vestiging in Richmond zal niet alleen onze productiecapaciteiten versterken, maar ook een nauwere samenwerking met onze klanten mogelijk maken, met name in de datacentersector. Samen met onze bestaande vestigingen in Racine, Wisconsin, VS, en Ottawa, Canada, versterken we het Condair-netwerk om onze klanten over het hele continent beter van dienst te kunnen zijn."

Over Condair Group

Condair Group, opgericht in 1948 en gevestigd in Zwitserland, is wereldwijd marktleider op het gebied van bevochtiging, ontvochtiging en verdampingskoeling. Ondersteund door wetenschap ontwikkelen wij individuele, holistische oplossingen waarop klanten gedurende de gehele levenscyclus kunnen vertrouwen. Met een optimale luchtvochtigheid verhogen we de productiviteit en creëren we gezondere gebouwde omgevingen. Condair Group heeft productielocaties in Europa, Noord-Amerika en China, eigen verkoop- en serviceorganisaties in 23 landen en vertegenwoordigers op 50 locaties wereldwijd.Bekijk ook deze nieuws items: